Är ni i behov av kundräknare

En kundräknare, gör som det låter, den räknar kunder. En kundräknare kan vara bra att ha, om du vill veta hur många kunder du har över en dag, eller en vecka eller liknande. Det kan vara så att du vill analysera vilka dagar det kommer fler kunder, än andra, eller så har du ett högsta antal besökare i din butik, och måste stoppa efter ett visst antal kunder. 

Fördelarna med att räkna kunder är att du kan se statistik på hur besöken sker. Du kan kalkylera ut till viss del förtjänster och annat genom att veta hur många kunder det kommer och när de kommer.

Räknare för kunder

En kundräknare, räknar bara antalet personer som passerar din entré, inte hur många som faktiskt handlar av dig. Men det ger dig en förståelse för kundflödet och om du har behov av förbättringar. Ofta kan man se ett visst mönster, att antalet kunder är fler vissa dagar. Du kan jämföra din kundräkning med vad som kommer in i kassan. Sedan kan ju så klart även detta komma att variera. Men det ger en bra indikation på hur veckan kommer att se ut, om du har siffror att jämföra med.

 Om du vill veta mer om kundräknare, samt även läsa mer om hur du på bästa sätt kan identifiera din säljandel, så ska du besöka IMAS. De har både kundräknare, besöksräknare och mycket mer. De kan hjälpa dig med hjälp av olika analysverktyg så att du ökar din produktivitet.