Behöver ni private cloud?

När man talar om private cloud, eller ett privat moln, så är det IT-tjänster som man har tillgång till, på distans, via nätet eller genom en direktanslutning. Då är det endast specifika användare som har tillgång till det. Man brukar bygga privata molntjänster, eller private cloud för en enskild organisation. Ibland har man behov av en publik variant men ibland är det så att man måste ha en som är privat. 

När man skapar en IT-miljö så baserar man de ofta på både privata och publika moln och det är vad man kallar för hybrid cloud. Du som vill ha ett privat moln som IT-tjänst, du kan få det hos IT-mästaren.

Privata moln och andra IT-tjänster

Du som är ute efter att få ett private cloud samt har behov av andra sorters IT-tjänster, du kan vända dig till IT-mästaren. De kan dels skapa dina privata moln, men även hjälpa dig inom en mängd andra områden. 

De har även en annan typ av molntjänst som heter Total Clous, som är ett färdigt paket med lösningar för IT. De har totalt över 100 olika tjänster som du kan välja mellan, genom att få dem i olika färdiga paket eller genom att plocka de tjänster ni själva känner passar er. 

Om ni vill veta mer om vad det finns för olika molntjänster eller IT-tjänster så är det en god idé att besöka deras hemsida eller att kontakta dem direkt så att de kan berätta mer om vad de kan göra för dig och ditt företag.​​