Samla alla privatlån

Har du flera olika mindre lån? Så som krediter och avbetalningsköp. Detta kan ju bli dyrt i längden på grund av hög ränta på litet lån, på det tillkommer ju avi- och faktureringsavgift också. Att samla privatlånen vinner du mycket på. Då kommer du ha alla på ett och samma ställe.

Oavsett om det är ett litet eller stort lån, avbetalningsköp eller kreditlån. Månadskostnad blir mindre genom att samla dem, då blir också snitträntan i nästan alla fall lägre. För att göra detta behöver du söka ett nytt lån på det exakta beloppet dina nuvarande lån, avbetalningsköp och krediter har.
Allt ska räknas in, varenda litet smålån. I dagens läge är räntorna väldigt låga, vilket automatiskt ger möjligheten till ett bättre lånevillkor. När du samlar alla dina lån så gör du vardagen enklare eftersom du bara får en faktura med alla lån istället för ett för varje lån. Du tjänar på att ha alla lån samlade på en bank.

Krav för att samla privatlånen.

Man kan tyvärr inte ta sina lånefakturor till första bästa bank och samla sina lån. Även om det hade varit väldigt lätt och behändigt. Men dessvärre måste du ju övertyga banken om att du kan betala för detta så att de kan godkänna lånet. När banken säger ja till dig tar de ju självklart en risk att du inte kan betala tillbaka. Ett par tips innan du bestämmer dig för att gå till banken är att samla ihop alla dina avier och avtal.

Om du gör detta så har du inte bara en samlad och detaljerad överblick utan även information om hur stor din totala kostnad i månaden är.
Ta även fram dokument som styrker en stadig ekonomi, då ser de att du har en inkomst samt hur mycket du tjänar. Om din tid tillåter kan det vara bra att söka efter extrainkomst, för ju mer pengar du får in desto lättare är det för dig att övertyga banken att godkänna din ansökan.